Latte macchiatoglas med gravering

Latte macchiatoglas med gravering

kr. 109,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701338455161
Kategori:

Beskrivelse

Nyd en lækker latte macchiato fra dit eget personaliserede kaffeglas
Uanset om din bedste veninde nyder en dejlig latte macchiato, før hun starter sin dag, eller din bror elsker en varm kop kaffe efter en lang dag på jobbet, er dette unikke kaffeglas den perfekte gave til deres specielle kaffeøjeblik. Du kan selv gøre det personligt ved at tilføje et navn eller en tekst efter eget valg. Det er en god gave til en fødselsdag, som en takkegave eller når du vil forkæle dig selv! Det kan naturligvis også bruges til te, varm chokolade eller irsk kaffe såvel som latte machiatos!
Kaffeglasset har en moderne form og er lavet i smukt, klart glas. Glasset kan rengøres i opvaskemaskinen, så det er ikke nødvendigt at vaske det op i hånden. Alt hvad du skal gøre for at lave dit kaffeglas er at vælge et af vores dejlige designs og tilføje et navn eller en tekst efter eget valg i redigeringsværktøjet. Derefter graverer vi dit design omhyggeligt og præcist på glasset. Hvad venter du på? Lav dit personlige design nu!
Dit logo vil se vidunderligt ud på dette stilfulde kaffeglas. Hvis du er interesseret i at bestille 18 glas eller flere, bedes du kontakte vores erhvervsafdeling.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!