Magisk Krus med Billede – Hjerteformet hank

Magisk Krus med Billede – Hjerteformet hank

kr. 107,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701333602840
Kategori:

Beskrivelse

Overrask med et Magisk Krus hvor billedet viser sig på magisk vis!
Leder du efter en personlig og unik gave til en du holder af? Så har vi den perfekte gave! Dette krus med eget billede og hjerteformet hank er ikke bare praktisk, men også magisk, hvilket gør det til den perfekte gave til enhver anledning. For eksempel til Valentinesdag eller en fejring såsom en fødselsdag, mors dag eller fars dag. Det fedeste ved dette personlige magiske krus er at modtageren vil blive overrasket når designet afsløres. Morgenmaden eller kaffepausen vil aldrig være den samme igen.
Hvordan virker det magiske krus?
Det magiske ved disse krus ligger i designet. Når koppen fyldes med varm væske, afsløres et gemt design eller personlig hilsen. Dette skaber en smuk og uforglemmelig oplevelse. Vælg mellem et stort udvalg af flotte designs, inklusiv billeder, citater og særlige hilsner som garanterer en virkelig personlig og meningsfuld gave eller gør det endnu mere særligt og tilføj dit eget billede, tekst og/eller design.
Den magiske kop med billede er ikke bare super flot at se på, det er også lavet af materialer af høj kvalitet hvilket garanterer en lang holdbarhed. Der er ingen grund til at tage til takke med en typisk kedelig gave når du kan give en virkelig speciel og personlig gave. Bestil dit Magiske Krus med Billede i dag, og overrask en du holder af! Gå i gang med at lave dit krus med billede nu.
Vil du bestille et krus med logo? Så kontakt vores erhvervsafdeling. Ved bestilling af større mængder laver de gerne et skræddersyet tilbud til dig.
Vil du have mere inspiration til et krus med billede? Tjek vores personlige krus ud her.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!